Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.9.18

Η ΝΔ δεν θα αύξανε τον κατώτατο μισθό, δεν θα επανέφερε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις

Η ΝΔ δεν θα αύξανε τον κατώτατο μισθό, δεν θα επανέφερε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις

«Το παιχνίδι είναι ανοιχτό και μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου αυξάνονται οι ρυθμοί άσκησης πολιτικής, μέσα στους κανόνες της ΕΕ, και αυτό θα φανεί και στη ΔΕΘ. Έχει αρχίσει να πυκνώνει το πεδίο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στο ραδιόφωνο του Real FM, καλούμενος να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος, μέσα σε ένα προεκλογικό πλαίσιο.
Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο μέρος του κόσμου το οποίο δυσπιστεί ότι όντως βγήκαμε από τα μνημόνια, γιατί δεν ξέρει και δεν έχει καταλάβει στην καθημερινότητά του τι σημαίνει αυτό. Επισήμανε ότι υπάρχουν δημοσκοπήσεις που έχουν μεροληψία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβητώντας παράλληλα την εκτίμηση ότι «υπάρχει ένα ματς με δυσοίωνες προβλέψεις» για την κυβέρνηση.
Ο Ν. Παππάς είπε ότι έχουμε υπεραπόδοση της οικονομίας βάσει της χρήσης του πλαστικού χρήματος και της αύξησης της απασχόλησης και αυτό γεννά έσοδα για το Δημόσιο, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει η δυνατότητα και το δημοσιονομικό περιθώριο, ώστε να αξιοποιηθεί το γεγονός με στοχευμένες κινήσεις. Επίσης, για το πώς θα αξιοποιηθεί ένα λεγόμενο πλεόνασμα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, είπε ότι πρέπει να γίνει μετά από εκτεταμένη διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς.
Καλούμενος να σχολιάσει τη συνεχή εκλογολογία, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι στην Ελλάδα οφείλουμε να βάλουμε στο σωστό πλαίσιο την πολιτική συζήτηση, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην πολιτική ομάδα του κόμματος, έκανε λόγο για 18 νομοθετικές παρεμβάσεις, με μερικές από αυτές να γίνονται ακόμα και μέσα στο πρόγραμμα. Τόνισε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν θα παρείχε την καθολική πρόσβαση στην Υγεία, δεν θα αύξανε τον κατώτατο μισθό, δεν θα επανέφερε τις Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, και σίγουρα, τόνισε ο Ν. Παππάς, θα προχωρούσε στις π

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης