Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.9.18

Τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής

Τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής


Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκε σήμερα, για περίπου δύο ώρες, ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης από τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Βούτσης επισκέφθηκε τα εκθεσιακά περίπτερα των ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου, της εταιρείας Παπαστράτος ΑΒΕΣ, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων του Υπουργείο Πολιτισμού, του Υπουργείου Εργασίας, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, καθώς και το περίπτερο στο οποίο φιλοξενείται η συμμετοχή των ΗΠΑ, ως τιμώμενης χώρας της ΔΕΘ, με 60 αμερικανικές εταιρείες και φορείς.
Ο Πρόεδρος της Βουλής ξεναγήθηκε επίσης στο θεματικό περίπτερο "Ψηφιακή Ελλάδα" του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο οποίο φιλοξενούνται 130 νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups).
Κατά την περιήγησή του στην Έκθεση ο Πρόεδρος της Βουλής είχε συναντήσεις με Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς στα περίπτερα των αντίστοιχων Υπουργείων και κρατικών φορέων που φιλοξενούνται στην 83η ΔΕΘ, ενώ είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους των περιπτέρων, καθώς και με διευθύνοντες συμβούλους εταιρειών από τον ιδιωτικό τομέα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης