Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.9.18

Δ. Τζανακόπουλος για σύλληψη του Ζ. Κωστόπουλου: «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο»

Δ. Τζανακόπουλος για σύλληψη του Ζ. Κωστόπουλου: «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο»


«Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό και σοκαριστικό περιστατικό», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ΕΡΤ1, αναφερόμενος στη στάση των αστυνομικών, κατά την προσπάθεια σύλληψης του Ζακ Κωστόπουλου. Και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συμπλήρωσε πως αποτελεί ένα φαινόμενο που καταδεικνύει ότι «το μίσος εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία. Και το μίσος, ξέρετε, είναι το ιδεολογικό και ψυχικό υπόβαθρο για την ανάπτυξη άλλων φαινομένων για να αναπτυχθούν φασιστικές λογικές και να ενισχυθούν και φασιστικές πολιτικές δυνάμεις», τόνισε.
Ειδικά για την αστυνομία και κληθείς να σχολιάσει τις διαφορές της σημερινής κυβέρνησης από τις προηγούμενες, ο Δ. Τζανακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε πολύ μεγάλο βαθμό στο πολιτικό τους λόγο υπερασπίζονταν αυτές τις λογικές στο εσωτερικό των αστυνομικών δυνάμεων. Εμείς από τη δική μας πλευρά θεωρούμε ότι η στάση της αστυνομίας πρέπει να είναι διαφορετική, πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να λειτουργεί για την προστασία του πολίτη», σημείωσε.
«Η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας -και θα το κάνει- είναι να ερευνήσει εξονυχιστικά την κατάσταση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτηρίζοντας τέτοιες συμπεριφορές ως προσβολή για τη δημοκρατική πολιτεία. «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο», δήλωσε επίσης προσθέτοντας πως είναι ευθύνη της κυβέρνησης να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης