Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.9.18

Π. Καμμένος: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην οδηγηθούμε σε σύγκρουση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Π. Καμμένος: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην οδηγηθούμε σε σύγκρουση για τη Συμφωνία των Πρεσπών


"Θα κάνουμε τα πάντα για να μην οδηγηθούμε σε σύγκρουση και να φτάσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας, αλλά αν "ο κόμπος φτάσει στο χτένι" και έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχουμε τη λαϊκή εντολή ούτε το δικαίωμα να παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας", δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέντευξη Τύπου στην 83η ΔΕΘ.
Στην περίπτωση αυτή, είπε, θα καταθέσει τρεις προτάσεις στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η μία για δημοψήφισμα, η δεύτερη να γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή μετά το πέρας της θητείας της σημερινής κυβέρνησης και η τρίτη για προσφυγή στις εκλογές.
Ο κ. Καμμένος, πάντως, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρόκειται να έρθει στην ελληνική Βουλή πριν από το καλοκαίρι του 2019 και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ να δηλώσουν τι στάση θα κρατήσουν.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης