Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.10.18

Έως το τέλος του έτους οι ΤΟΜΥ θα έχουν ξεπεράσει τις 120 σε όλη τη χώρα

Έως το τέλος του έτους οι ΤΟΜΥ θα έχουν ξεπεράσει τις 120 σε όλη τη χώρα


«Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε επιπλέον Τοπικές Μονάδες Υγείας σε όλη τη χώρα. Τώρα έχουμε 96 Μονάδες σε λειτουργία και μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχουμε ξεπεράσει τις 120 δομές σε όλη τη χώρα και να έχουμε καλύψει το 50% του αρχικού σχεδιασμού». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, από την Πάτρα, μετά την συνάντηση που είχε με γιατρούς της Τοπικής Μονάδας Υγείας στην περιοχή Τριών Ναυάρχων.
Ο υπουργός Υγείας, ο οποίος επισκέπτεται και άλλες Τοπικές Μονάδες Υγείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, ανέφερε ότι«ξεκινάμε με καλά μελετημένα και εδραιωμένα βήματα και έτσι το σύστημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αναπτύσσεται». Παράλληλα, σημερίωσε ότι «οι Τοπικές Μονάδες είναι μία επένδυση που κάνει η πολιτεία σε έναν τομέα του δημόσιου συστήματος υγείας που ήταν ελλειμματικός», τονίζοντας σε αυτό το σημείο ότι «θα έχει προοπτική και εγγυημένη χρηματοδότηση, καθώς υπάρχει σχέδιο σταδιακής συνδρομής του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων του εθνικού σκέλους και του κρατικού προϋπολογισμού».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης