Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.10.18

Πάνος Σκουρλέτης: Είμαι πεπεισμένος πως δεν θα υπάρξει μείωση των συντάξεων

Πάνος Σκουρλέτης: Είμαι πεπεισμένος πως δεν θα υπάρξει μείωση των συντάξεων


«Η χώρα μας έχει επανακτήσει βαθμούς ελευθερίας, στο πλαίσιο πάντα της σημερινής νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής» δηλώνει σε συνέντευξη του στη RealNews ο γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και υπογραμμίζει «η πρόθεση της κυβέρνησης είναι σαφής και τα επιχειρήματα μαζί μας. Είμαι πεπεισμένος πως δεν θα υπάρξει μείωση των συντάξεων».

Εν όψει των αυτοδιοίκητων εκλογών ο κ. Σκουρλέτης τονίζει ότι «η μεταμνημονιακή περίοδος εκ των πραγμάτων διαμορφώνει άλλου είδους αντιπαραθέσεις και διλήμματα, είναι κατανοητό πως υπάρχει η ανάγκη μιας προγραμματικής εμβάθυνσης και ανανέωσης που να αντιστοιχεί στη νέα περίοδο. Η μεταμνημονιακή περίοδος θα σφραγιστεί από μια προγραμματική αντιπαράθεση των δυο μεταμνημονιακών πόλων».

Ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνει την πρόταση του κόμματος του «για μια δίκαιη ανάπτυξη με προστασία του κόσμου της εργασίας αλλά και με μια παράλληλη προσπάθεια υπεράσπισης του κοινωνικού κράτους και των δημοσίων αγαθών που θα αντιπαρατεθεί με την πρόταση ενός αγοραίου, ακραίου νεοφιλελευθερισμού».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης