Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.11.18

Το ΥΠΕΞ καταδικάζει την πολύνεκρη και «ειδεχθή» επίθεση κατά Χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο

Το ΥΠΕΞ καταδικάζει την πολύνεκρη και «ειδεχθή» επίθεση κατά Χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο


Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση κατά Χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο, τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη υποστήριξη στον λαό και την κυβέρνηση της Αιγύπτου, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών. «Καταδικάζουμε απερίφραστα την ειδεχθή επίθεση κατά Χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων & την αμέριστη υποστήριξή μας στον λαό & την κυβέρνηση της Αιγύπτου στις προσπάθειές τους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.
Σημειώνεται πως ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την ένοπλη επίθεση εναντίον του λεωφορείου που μετέφερε Χριστιανούς Κόπτες προσκυνητές σε μικρή απόσταση από τη μονή του Αγίου Σαμουήλ που βρίσκεται στην επαρχία Ελ - Μίνια στην Αίγυπτο, είναι τουλάχιστον 10 νεκροί, όπως μετέδωσε με νωρίτερο τηλεγράφημα το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης