Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.11.18

Π. Ρήγας: Αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει ως στόχο, όταν ξεκίνησε αυτή η μεγάλη περιπέτεια, γίνονται πράξη

Π. Ρήγας: Αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει ως στόχο, όταν ξεκίνησε αυτή η μεγάλη περιπέτεια, γίνονται πράξη

«Πρέπει να μας πιστωθεί ότι αυτά τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει ως στόχο, όταν ξεκίνησε αυτή η μεγάλη περιπέτεια, γίνονται πράξη» επισήμανε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 . «Η έξοδος, δηλαδή» συνέχισε «από τα μνημόνια και την επιτροπεία, η ανάπτυξη της χώρας και οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές, που σημαίνουν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μαζί και με την κοινωνική ανασυγκρότηση και ταυτόχρονα την εμπέδωση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».
Αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών ο κ. Ρήγας παρατήρησε ότι «θα ολοκληρώσει τη θητεία της η κυβέρνηση και πρέπει να την ολοκληρώσει. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, όπως δεν φοβηθήκαμε τη δύσκολη περίοδο. Επιμένω σε αυτό, με την έννοια ότι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμοστούν όλα αυτά τα θετικά μέτρα που θα συμβάλουν σε μια μεγάλη αλλαγή. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι αυτοί που συγκρούονται. Μάχεται ο προοδευτικός κόσμος, από τη μία η συσπείρωση με τη βάση τη δημοκρατία και η έξοδος από την κρίση με τη συμμετοχή των πολιτών που υπέφεραν όλη αυτήν την περίοδο και από την άλλη η επιστροφή στο παρελθόν».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης