Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.11.18

Σ. Φάμελλος: Τρία χρόνια προσπαθήσαμε να βγούμε από το μνημόνιο του περιβάλλοντος

Σ. Φάμελλος: Τρία χρόνια προσπαθήσαμε να βγούμε από το μνημόνιο του περιβάλλοντος


Σε μία αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, κατάμεστη από μέλη του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ), ειδικούς επιστήμονες, εκπροσώπους περιβαλλοντικών θεσμών και πολίτες, έγινε το απόγευμα η παρουσίαση της Έκθεσης Κατάστασης Περιβάλλοντος του Κέντρου, παρουσία των αν. υπουργού και υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου και Γιώργου Δημαρά αντίστοιχα.
Την εκδήλωση «άνοιξε» η πρόεδρος του ΕΚΠΑΑ, Ζωή Βροντίση, κάνοντας λόγο για επιτακτική ανάγκη άμεσης και στοχευμένης δράσης, σήμερα περισσότερο από ποτέ. «Το περιβάλλον είναι ο πραγματικός μας πλούτος, και η Έκθεση του Κέντρου αποτελεί σημαντικό βήμα για την προστασία του» τόνισε η κ. Βροντίση, προσθέτοντας ότι στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, ύστερα από πολλά χρόνια ύφεσης, η βιώσιμη ανάπτυξη είναι το μοντέλο, που προσφέρεται για τη θωράκιση του περιβάλλοντος και επιβάλλεται να εφαρμοστεί με επιτυχία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης