Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.11.18

Μήνυμα του ΠτΔ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Μήνυμα του ΠτΔ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


Tην εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του λαού μας και του έθνους μας, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για τον εορτασμό της σημερινής Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος «Είμαστε υπερήφανοι για το ανεπίληπτο ήθος τους και το ανυπέρβλητο φρόνημά τους» και σημείωσε ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποδεικνύουν, καθημερινά και εμπράκτως, τι σημαίνει να είσαι άξιος απόγονος μεγάλων προγόνων αλλά και διαχρονικώς άξιος υπερασπιστής της πατρίδας».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε νωρίτερα σήμερα την δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης