Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.11.18

Συνομιλία Αλ. Τσίπρα με Ντμ. Μεντβέντεφ και Φατάχ Αλ Σίσι, στο Παλέρμο

Συνομιλία Αλ. Τσίπρα με Ντμ. Μεντβέντεφ και Φατάχ Αλ Σίσι, στο Παλέρμο


Στο περιθώριο της συμμετοχής του στην σημερινή διεθνή διάσκεψη για την Λιβύη στη Σικελία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε εκτενή συνομιλία με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Φατάχ Αλ Σίσι, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για περαιτέρω αποσταθεροποίηση της Λιβύης και για την ενεργό ανάμειξη τρίτων κρατών στην χώρα.
Παράλληλα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκε και ο ρόλος της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την επόμενη περίοδο, σε σχέση με τη Λιβύη. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ Σίσι ήταν σήμερα στο Παλέρμο για συνομιλίες αλλά δεν πήρε μέρος στις εργασίες της επίσημης συνόδου.
Επίσης, ο πρωθυπουργός, ενόψει της επίσκεψής του στην Μόσχα είχε συνομιλία με το Ρώσο ομόλογό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά την οποία συζήτησαν την οικονομική συνεργασία των δυο χωρών και την κατάσταση στην Λιβύη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης