Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.1.19

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Δεν αμφισβητείται η δεδηλωμένη της κυβέρνησης με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Δεν αμφισβητείται η δεδηλωμένη της κυβέρνησης με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ


«Δεν τίθεται σε αμφισβήτηση ούτε η λειτουργία ούτε και η δεδηλωμένη της κυβέρνησης», τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αναφερόμενη σε ενδεχόμενη αποχώρηση των ΑΝΕΛ από τη συγκυβέρνηση, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών.
Η κ. Ξενογιαννακοπούλου σε συνέντευξή της στον Αθήνα 9,84 επικαλέστηκε δέσμευση του Πάνου Καμμένου ότι και μετά την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση, ούτε να υπερψηφίσει κάποια πρόταση δυσπιστίας που θα προέρχεται από την αντιπολίτευση.
«Συνεπώς με βάση αυτή τη δήλωση, που θεωρώ ότι είναι επίσημη και ισχύει, δεν τίθεται σε αμφισβήτηση ούτε η λειτουργία της κυβέρνησης ούτε και η δεδηλωμένη», δήλωσε, ενώ σημείωσε ότι «εάν η αντιπολίτευση αμφισβητεί αυτή την πραγματικότητα, ιδού η Ρόδος. Σύμφωνα με το Σύνταγμα έχει τη δυνατότητα, αν το κρίνει να κάνει πρόταση μομφής».
Σχετικά με την έκδοση των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 προσλήψεις στους δήμους, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανέφερε ότι αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, επικαλούμενη σχετική διαβεβαίωση που έλαβε από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Ιωάννη Καραβοκύρη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης