Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.1.19

Χρειάζεται προοδευτική συνεννόηση στα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο

Χρειάζεται προοδευτική συνεννόηση στα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο


«Ο μεσαίος χώρος πιέζεται γιατί ασφαλώς και δεν έπρεπε να αποστασιοποιηθεί από τη θέση του προοδευτικού κόσμου για την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος με τους βόρειους γείτονές μας στη βάση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό. Το Ποτάμι είχε αντιφάσεις, ο Γ. Αμυράς ήταν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, επέστρεψε στην κοίτη του. Το Ποτάμι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανεξάρτητους βουλευτές θα λύσουν ένα πρόβλημα που κόστισε στην εξωτερική πολιτική της χώρας» επεσήμανε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στο News 24/7, για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις πολιτικές ανακατατάξεις που φέρνει.
Ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι η κοινωνία έχει «ανάγκη σύγκλισης προοδευτικών δυνάμεων, καθώς πρόκειται για συγκλίσεις που μειώνουν τις ανισότητες, φέρνουν διαφάνεια στο κράτος και εγγυώνται την πορεία της Δίκαιης Ανάπτυξης».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης