Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.3.19

Συμμετοχή Υπουργού Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλου, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Συμμετοχή Υπουργού Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλου, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (1-3.03.2019)

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετέβη σήμερα στους Δελφούς προκειμένου να συμμετάσχει στο Οικονομικό Forum των Δελφών.
Στο περιθώριο της συμμετοχής του στο Οικονομικό Forum των Δελφών, ο Υπουργός Εξωτερικών είχε σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Ν. Χριστοδουλίδη, ενώ θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με την Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρουμανίας, A. Birchhall και τον εκτελεστικό Διευθυντή του Atlantic Council, Damon Wilson. Θα ακολουθήσει δείπνο του Υπουργού των Εξωτερικών με τους ομολόγους του από τη Βόρεια Μακεδονία και τη Ρουμανία, Ν. Dimitrov και G. Ciamba, αντίστοιχα.
Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παρέμβει ως κεντρικός ομιλητής σε πάνελ αναφορικά με την εθνική στρατηγική για την εξωτερική πολιτική. Την ίδια μέρα, θα έχει συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του I. Dacic, καθώς και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον N. Dimitrov.

Τέλος, την Κυριακή 3 Μαρτίου, θα συμμετάσχει σε συζήτηση που θα επικεντρωθεί στο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης