Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.3.19

Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Φωτεινή Παντιώρα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΨΗΠΤΕ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑ, ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  Φωτεινή Παντιώρα, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).
Η κ. Παντιώρα ενημερώθηκε από τον Διευθυντή και Πρόεδρο του ΔΣ του ΕΑΑ, κ. Εμμανουήλ Πλειώνη, για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο που επιτελεί το Εθνικό Αστεροσκοπείο στον τομέα της έρευνας και καταγραφής καταστροφικών φαινομένων, το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του ΕΑΑ που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες της, κ.ά.
Επίσης, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της βέλτιστης ενημέρωσης της κοινής γνώμης αναφορικά με ακραία φυσικά φαινόμενα καθώς και τρόποι αξιοποίησης του επιστημονικού έργου του Αστεροσκοπείου, προς όφελος της έγκυρης πληροφόρησης των πολιτών.

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:
Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Φ. Παντιώρα κατά τη συνάντησή της με τον Διευθυντή και Πρόεδρο του ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κ. Εμμ. Πλειώνη.

 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης