Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.3.19

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Σιγκαπούρης, Δρ. Mohamad Maliki Bin Osman


Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Σιγκαπούρης, Δρ. Mohamad Maliki Bin Osman (Αθήνα, 19.03.2019)



Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, συναντήθηκε σήμερα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Σιγκαπούρης, Δρ. Mohamad Maliki Bin Osman, επ’ ευκαιρία επίσκεψής του στην Αθήνα.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ελλάδος για την προώθηση της συνεργασίας με τη Σιγκαπούρη στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και της ναυτιλίας, εκφράζοντας, παράλληλα, την πεποίθηση του ότι οι δύο λαοί, μέσω των διαφορετικών ιστορικών τους βιωμάτων, έχουν διαμορφώσει πολιτιστικές αξίες και παραδόσεις δυνατές να συμβάλουν στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των δύο κρατών.

Από πλευράς του, ο Δρ. Mohamad Maliki Bin Osman, εξήρε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την τόνωση της εθνικής οικονομίας και διαβεβαίωσε τον κ. Υφυπουργό για την πρόθεση της κυβέρνησής του να αναβαθμίσει τη συνεργασία των δύο χωρών στους τομείς του πολιτισμού, της ναυτιλίας, της αεροπορικής διασύνδεσης των αεροδρομίων, του τουρισμού και διοικητικής υποστήριξης (logistics). Τέλος, ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η χώρα του σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών, σχετικά με την υπογραφή της «Σύμβασης της Σιγκαπούρης για τις Διεθνείς Συμφωνίες Διακανονισμού που προκύπτουν από Διαμεσολάβηση», και απηύθυνε πρόσκληση προς τον κ. Υφυπουργό να επισκεφθεί τη Σιγκαπούρη στο εγγύς μ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης