Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.5.19

Αλ. Τσίπρας: Η 26η Μαΐου, η αρχή για τη μεγάλη νικηφόρα πορεία

Αλ. Τσίπρας: Η 26η Μαΐου, η αρχή για τη μεγάλη νικηφόρα πορεία


«Η 26η Μαΐου θα είναι μόνο η αρχή για τη μεγάλη νικηφόρα πορεία για να χτίσουμε έξω από τα μνημόνια την Ελλάδα των πολλών», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην σύντομη ομιλία που έκανε στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της επίσκεψής του. Επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο δήμο
«Στις 26 Μαΐου κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους, εκείνοι που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και ξενοδόχος είναι ο ελληνικός λαός. Εκείνοι θα προσπαθούν να δικαιολογηθούν για τις προβλέψεις τους», είπε ο κ. Τσίπρας. Αξιοποίησε δε, «τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής όπως και σε άλλες πόλεις που επισκέφθηκα» για να απευθυνθεί -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- «σε εκείνους που με λοιδορούσαν γιατί ήμουν κλεισμένος στο Μαξίμου και δούλευα. Λέγανε ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να βγει από το Μαξίμου, ε ναι, δεν μπορώ να βγω από το Μαξίμου και να προχωρήσω από τον κόσμο».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης