Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.5.19

Η δημοκρατία δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και συνεχίζει

Η δημοκρατία δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και συνεχίζει


«Κάποιοι προσπαθούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία των κομμάτων, των πολιτικών και των αυτοδιοικητικών φορέων εν όψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και για άλλους λόγους. Όμως κανείς δεν είναι σε θέση να μπορέσει να το καταφέρει αυτό. Η δημοκρατία δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και συνεχίζει».
Αυτά τόνισε, με αφορμή τις χθεσινές επιθέσεις, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Όσον αφορά στις ενέργειες της Αστυνομίας, είπε ότι «η Αστυνομία είχε, έχει και θα έχει σχέδια, τα οποία αντιμετωπίζουν συνολικά το θέμα», προσθέτοντας ότι «αυτά τα σχέδια τροποποιούνται με βάση τις μεταβολές που δημιουργούνται από το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης