Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.7.19

Η υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-Κατάρ στις επαφές του Άδωνι Γεωργιάδη

Η υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-Κατάρ στις επαφές του Άδωνι Γεωργιάδη


Η υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-Κατάρ και το επικείμενο ταξίδι του Σεΐχη στην Ελλάδα κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με τον πρέσβη του Κατάρ Αμπντουλαζίζ Αλί Αλ Νάαμα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης.
Επίσης, ο Ανάπτυξης και Επενδύσεων συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ισπανίας Ενρίκε Βιγκιέρα και η συζήτηση περιστράφηκε στις ελληνοϊσπανικές σχέσεις σε επενδυτικό επίπεδο και ιδιαίτερα για την Repsoil και τις έρευνες για πετρέλαιο στο Ιόνιο και στην περιφέρεια Ηπείρου.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Φραγκογιάννης.
Τέλος, σήμερα ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον πρέσβη της Φινλανδίας Juha Markus Pyykkö και συζήτησαν για τις εποικοδομητικές σχέσεις Φινλανδίας-Ελλάδας.
Σημειώνεται ότι και σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης