Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.7.19

Ενημερωτική σύσκεψη του συνόλου της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων υπό τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ενημερωτική σύσκεψη του συνόλου της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων υπό τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ


Σύσκεψη με τη συμμετοχή των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και των διοικητών των μειζόνων διοικήσεων- μειζόνων σχηματισμών πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου, με σκοπό την ενημέρωση των εμπλεκομένων για θέματα αρμοδιότητας ΓΕΕΘΑ.
Ως τέτοια θέματα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η επιχειρησιακή σχεδίαση, η οργάνωση/ διοίκηση και έλεγχος ενόπλων δυνάμεων, η εκπαίδευση, τα θεσμικά κείμενα, η στρατιωτική συνεργασία με διάφορες χώρες, τα εξοπλιστικά προγράμματα κλπ.
Παράλληλα έγινε παρουσίαση από τους διοικητές των μειζόνων σχηματισμών και μειζόνων διοικήσεων ζητημάτων τους, ενώ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρείχε κατευθυντήριες οδηγίες.
Στην έναρξη της συνεδρίασης παρευρέθη ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος και μιλησε στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης