Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.7.19

Κ. Χατζηδάκης: Στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα η Αίγυπτος

Κ. Χατζηδάκης: Στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα η Αίγυπτος


Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε σήμερα το πρωί στο Κάιρο, στον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο Αιγύπτιος ομόλογός του, υπουργός Πετρελαίου κ. Τάρεκ Μόλλα. Με την αιγυπτιακή αλλά και την ελληνική σημαία να είναι αναρτημένες τόσο στην είσοδο του Υπουργείου όσο και την Αίθουσα υποδοχής, τονίζοντας τη συνεργασία των δύο χωρών, ο υπουργός Πετρελαίου της Αιγύπτου εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του κ. Χατζηδάκη στην Αίγυπτο.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ακόμη η αναζήτηση τρόπων ενίσχυσης της λειτουργίας διάρθρωσης και χρηματοδότησης του East Med Gas Forum (EMGF), στο οποίο συμμετέχουν η Ιταλία, η Ελλάδα, η Κύπρος, το Ισραήλ, η Ιορδανία, η Παλαιστίνη και η Αίγυπτος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης