Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.8.19

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Άδωνι Γεωργιάδη


Τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, με τον οποίο συνομίλησε για το πλαίσιο μιας καλής και στενής συνεργασίας.
Ειδικότερα, ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με την Εκκλησία, η οποία και θα συνεχιστεί, ώστε να επιλυθούν πολλά αμοιβαία ζητήματα, ενώ, από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία για το καλό του λαού.
Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης, και ο διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών, αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης