Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.9.19

Στο ΟΑΚΑ η Ευρωπαϊκη Ημερα Σχολικου αθλητισμου

Στο ΟΑΚΑ η Ευρωπαϊκη Ημερα Σχολικου αθλητισμου
Επιθεωρηση απο τη ΔΟΕ την Ιδια Μερα

Τέσσερις χιλιάδες μαθητές υποδέχτηκε σήμερα το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας και Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Το Υπουργείο Παιδείας και το Υφυπουργείο Αθλητισμού οργάνωσαν από κοινού έναν εορτασμό με νόημα και ουσία, συνεργαζόμενα με ομοσπονδίες σχεδόν όλων των αθλημάτων.
Στους μαθητές μίλησαν οι κ.κ. Κεραμέως, υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ζαχαράκη, υφυπουργός του ίδιου υπουργείου, και Μαυρωτάς, γενικός γραμματέας Αθλητισμού, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία της ένταξης του αθλητισμού στην καθημερινότητα του κάθε ενός, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Αγαπώ την άθληση, Αγαπώ την υγεία μου», η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη και υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Παράλληλα την ίδια ημέρα η διοίκηση του ΟΑΚΑ υποδέχτηκε τους εκπροσώπους της ΔΟΕ, οι οποίοι πραγματοποιούν περιοδεία σε όλες τις Ολυμπιακές πόλεις στην ιστορία των αγώνων, ώστε να διαπιστώσουν τη μετέπειτα χρήση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Legacy Manager, κ. Vergara, και η συνοδεία του περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές που βρίσκονταν εκεί ως μέντορες των μαθητών που συμμετείχαν στους εορτασμούς, αθλητικές ομοσπονδίες που πραγματοποιούσαν επιδείξεις, αλλά και πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ΟΑΚΑ για άθληση ή αναψυχή, εκφράζοντας εξαιρετική ικανοποίηση για τη μεταολυμπιακή χρήση.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης