Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.9.19

Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ

Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ

Με το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Παραβρέθηκαν οι κ. Παναγόπουλος (πρόεδρος), Σεβαστής (γενικός γραμματέας) και Δημάκος (α' αντιπρόεδρος) θέτοντας θεσμικά και τρέχοντα ζητήματα, σε αναλυτικό υπόμνημα που κατέθεσαν.
Συζητήθηκαν, σε πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας, η Ολυμπιακή προετοιμασία εν όψει των Αγώνων στο Τόκυο, ο προγραμματισμός αποκατάστασης λειτουργικότητας σταδίων και προπονητηρίων, όπως π.χ. της Παιανίας και του Αγίου Κοσμά, η δημιουργία σταδίου στο Σχιστό, ζητήματα φοροκινήτρων και τρόποι άντλησης κονδυλίων από σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και η αντιμετώπιση του ντόπινγκ, η λειτουργία του ΕΣΚΑΝ και η προοπτική της επαναλειτουργίας του ΕΚΑΕ.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης