Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.11.19

Τα προβλήματα νέων αγροτών της Ημαθίας άκουσε ο πρωθυπουργός

Τα προβλήματα νέων αγροτών της Ημαθίας άκουσε ο πρωθυπουργός

Με νέους αγρότες και άλλους κατοίκους συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο χωριό Αγία Βαρβάρα του νομού Ημαθίας και συζήτησε για τα θέματα που τους απασχολούν. Μόλις έφτασε έξω από το καφενείο κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.
Ανάμεσά τους οι παραγωγοί τσίπουρου, μίλησαν για τα προβλήματα τους, ζήτησαν από την κυβέρνηση να στηρίξει τους μικρούς παραγωγούς και του χάρισαν ένα μπουκάλι με τσίπουρο. Ο κ. Μητσοτάκης τους ρώτησε αν έχει γλυκάνισο και εκείνοι του απάντησαν ναι.
«Την περιοχή σας την αγαπώ. Εχουμε κάνει μια καλή αρχή, είμαστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει», είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στις ελαφρύνσεις που περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Σε ότι αφορά με το πρόβλημα γ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης