Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.11.19

«Συνάντηση εργασίας Γιώργου Αμυρά, Βουλευτή Ιωαννίνων, με τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα»


 «Συνάντηση εργασίας Γιώργου Αμυρά, Βουλευτή  Ιωαννίνων, με τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα»



Συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Γιώργος Αμυράς, με τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, στο Υπουργείο Τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής Ιωαννίνων συζήτησε με τον Υφυπουργό Τουρισμού για τα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης και την ανάγκη αναβάθμισής της στη χώρα μας.
Ο κ. Αμυράς κατέθεσε τις προτάσεις του για τη σύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την τουριστική υπεραξία της χώρας και τη δυνατότητα ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα.
Ο Υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τον Βουλευτή Ιωαννίνων για το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο της τουριστικής εκπαίδευσης το οποίο θα προβλέπεται η συνολική αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης με εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών και προγραμμάτων σπουδών καθώς και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάγκη να αποκτήσουν η Ήπειρος και τα Ιωάννινα  μια  ισχυρή και αυτόνομη τουριστική ταυτότητα , με την επένδυση στην ποιότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, και την αξιοποίηση του μοναδικού φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης