Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.11.19

Μ. Βαρβιτσιώτης στον Flash 99,4: Η χώρα χρειάζεται τάξη. Το πάρτυ τέλειωσε!

Μ. Βαρβιτσιώτης στον Flash 99,4: Η χώρα χρειάζεται τάξη. Το πάρτυ τέλειωσε!

Το μήνυμα της Κυβέρνησης πως η χώρα χρειάζεται τάξη και σύγκρουση με όλα τα ακραία στοιχεία που νομίζουν πως τους ανήκουν τα πανεπιστήμια και οι δημόσιοι χώροι, ανέδειξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στον Flash 99,4 fm και τον Θοδωρή Παπαδόπουλο. “Η χώρα χρειάζεται τάξη και το έχουν αντιληφθεί οι πολίτες, επιβολή του νόμου, χρειάζεται σύγκρουση με τα ακραία φαινόμενα της τρομοκρατίας, των “μπαχαλάκηδων” που νομίζουν πως μπορούν να διασαλεύουν την τάξη. Σ’ αυτούς στέλνουμε το μήνυμα. Τελείωσε το πάρτυ!”, τόνισε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι πολίτες αισθάνθηκαν ανακούφιση και ασφάλεια την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου. «Η χθεσινή οργανωμένη, σοβαρή επιτήρηση όλων των εκδηλώσεων της επετείου του Πολυτεχνείου οδήγησε στην αποφυγή όλων των γνωστών επεισοδίων, όπως καταλήψεων πανεπιστημίων, καψίματος αυτοκινήτων, ρίψης χιλιάδων μολότωφ», ανέφερε σχετικά.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης σχολίασε και την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία αναφέροντας πως έκανε ένα «πέρασμα» από την πορεία, η οποία, όπως δήλωσε, «έχει κατάληξη στην αμερικανική Πρεσβεία» συμπληρώνοντας πως πρόκειται για τον Έλληνα Πρωθυπουργό που έχει συναντηθεί με τρεις Πρόεδρους των ΗΠΑ, έχει επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο, αναδεικνύοντας την άσχημη εικόνα που θα είχε να βρίσκεται έξω από την Πρεσβεία και να φωνάζει αντιαμερικανικά συνθήματα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας την προστασία των θαλασσίων συνόρων τόνισε πως δεν υποστηρίζουμε ένα πλαίσιο ανοχής παραβίασής τους και χαιρέτησε τη νέα αποτρεπτική τακτική του Λιμενικού Σώματος απέναντι στα κυκλώματα των διακινητών.

Τέλος, ο κ. Βαρβιτσιώτης με αφορμή και την συμμετοχή του στο αυριανό Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ ανέδειξε για ακόμα μια φορά την ευρωπαϊκή διάσταση του μεταναστευτικού ζητήματος και την ανάγκη αντιμετώπισής του σε κοινοτικό επίπεδο. 


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης