Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.12.19

Ο Γ. Κουμουτσάκος στην 1η Παγκόσμια Σύνοδο για τους πρόσφυγες

Ο Γ. Κουμουτσάκος στην 1η Παγκόσμια Σύνοδο για τους πρόσφυγες


Στην 1η Παγκόσμια Σύνοδο για τους πρόσφυγες, που διοργανώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και διεξάγεται στη Γενεύη, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.
Ο κ. Κουμουτσάκος θα είναι ομιλητής στη Σύνοδο παρουσιάζοντας τις θέσεις της χώρας μας και προτάσεις για το προσφυγικό ζήτημα. Στο περιθώριο της Συνόδου θα έχει σειρά επαφών, μεταξύ των οποίων με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Γειτονία και τη Διεύρυνση Ολιβέρ Βάρχελι (Olivér Várhelyi), τον αντιπρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού Ζιλ Καρμπονιέ και το γενικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Αντόνιο Βιτορίνο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης