Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.12.19

Ν.Παναγιωτόπουλος:Ψευδές ότι ο προϋπολογισμός του υπουργείου είναι μειωμένος

Ν.Παναγιωτόπουλος:Ψευδές ότι ο προϋπολογισμός του υπουργείου είναι μειωμένος


Την πλήρη ικανοποίηση του για το επίπεδο ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων για  "να προασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και να κάνουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να νιώθουν ασφαλείς", εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, περιοδεύοντας σήμερα σε μονάδες των τριών όπλων σε Σκύρο, Λήμνο και Έβρο, προκειμένου να ανταλλάξει εύχες με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε:
-Την 135 πτέρυγα Μάχης (135 ΠΜ) στη Σκύρο, όπου συνoμίλησε και αντήλλαξε ευχές με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής (Readiness), το ραντάρ της 7ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (7η ΜΣΕΠ) και τον Ναυτικό Σταθμό Σκύρου (ΝΑΣΣΚΥ),
-Με ελικόπυρτο μετέβη στη φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ» που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος», στο βόρειο Αιγαίο, όπου αντήλλαξε ευχές με το πλήρωμα και
-Τη Λήμνο, όπου επισκέφθηκε τα αεροσκάφη επιφυλακής (Readiness) της 130 σμηναρχίας Μάχης (130 ΣΜ), την 8η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (8η ΜΣΕΠ), την 88η Στρατιωτική Διοίκηση (88 ΣΔΙ) και τον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου (ΝΑΣ.ΛΗ).

Τελευταίος σταθμός ήταν το Επιτηρητικό Φυλάκιο «1» στις Καστανιές Έβρου, στα σύνορα με την Τουρκία, το οποίο υπάγεται στην 3η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «ΡΙΜΙΝΙ», όπου συνομίλησε και αντήλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης