Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.1.20

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα στηρίζει την ευρωατλαντική προοπτική των Δ. Βαλκανίων

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα στηρίζει την ευρωατλαντική προοπτική των Δ. Βαλκανίων


Την πλήρη στήριξη της Ελλάδας, της πρώτης χώρας της περιοχής που εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, στην ευρωατλαντική προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά την παρέμβασή του νωρίτερα σήμερα στην 2η Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου της γερμανογγαλικής πρωτοβουλίας για τον έλεγχο των μικρών και ελαφρών όπλων στα δυτικά Βαλκάνια.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι, σε εθνικό επίπεδο, η Ελλάδα παραμένει επαγρυπνούσα σε ό,τι αφορά το νόμιμο εμπόριο και τη διακίνηση στρατιωτικών και όπλων διπλής χρήσης, ενώ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ύπαρξη και τη διάδοση νόμιμων δεσμευτικών μέτρων σχετικά με το εμπόριο όπλων εν γένει και ειδικότερα τον έλεγχο μικρών και ελαφρών όπλων (ΜΕΟ), εφαρμόζοντας αυστηρές οδηγίες, όπως αυτές προκύπτουν από την κοινή ευρωπαϊκή θέση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης