Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.3.20

«Γυμνάζομαι στο Σπίτι» μέσω της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού

«Γυμνάζομαι στο Σπίτι» μέσω της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού



Ασκήσεις γυμναστικής για όλη την οικογένεια, η οποία πρέπει και να αθληθεί τώρα που «Μένουμε Σπίτι», σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, ετοίμασε η διαδικτυακή καμπάνια «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, Ειρήνη Αϊνδιλή, παρουσιάζει σύντομες και προσιτές ασκήσεις γυμναστικής για όλους. Δείτε εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=9UQFw_t2pN8)

Οι ασκήσεις γυμναστικής είναι η εξέλιξη της καθημερινής καμπάνιας στη δράση «Ζήσε Αθλητικά», που εδώ και αρκετές ημέρες δίνει συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή «Προστατεύω την Υγεία μου, Ενισχύω το Ανοσοποιητικό μου» και προβάλλει βιντεομηνύματα δεκάδων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μέσω τους καναλιού της στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UC75zIXb1UKHGaVAVytQK8uQ/videos) αλλά και των λογαριασμών της στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/Ζήσε-Αθλητικά-101030408185517/?epa=SEARCH_BOX
Twitter: https://twitter.com/ziseathlitika
Instagram: https://www.instagram.com/ziseathlitika/


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης