Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.6.20

Γ.Πλακιωτάκης από τη Χίο: Η Ελλάδα δίνει μαθήματα νομιμότητας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα

«Οταν η Τουρκία παίζει με την ανθρώπινη ζωή, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί δυστυχισμένους ανθρώπους για να προωθήσει γεωστρατηγικές επιδιώξεις, η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας προστασίας της ανθρώπινης  ζωής» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψή του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Χίου.
 «Βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να επαινέσω και να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων μας, πολιτικής ηγεσίας και πολιτών, στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την πολύτιμη προσφορά τους στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και προσέθεσε:
«Το Λιμενικό Σώμα ενισχυμένο με σύγχρονα μέσα και πρόσθετο προσωπικό, βρίσκεται σε μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενώ με αυξημένες περιπολίες, λειτουργεί αποτελεσματικά, με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο».

 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης