Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.9.20

H Λέσβος και το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο στη συνάντηση Σχοινά-Μισέλ


 

H Λέσβος και το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο στη συνάντηση Σχοινά-Μισέλ

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, τον οποίο ενημέρωσε για το ταξίδι του στη Λέσβο, ενώ συζήτησαν και για το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο.

Όπως ανέφερε σε «τουίτ» του ο κ. Σχοινάς «είμαι χαρούμενος που συναντώ τον Σαρλ Μισέλ (στην περίφημη ταράτσα των συμφωνιών) για να τον ενημερώσω για το ταξίδι μου στη Λέσβο και για να συζητήσουμε για το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο καθώς και για άλλα θέματα του χαρτοφυλακίου. Είναι ώρα για μια κοινή ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική».

 

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου για την επίσκεψή του στη Μόρια

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον οποίο ενημέρωσε για την επίσκεψή του στη Μόρια.

«Η Μόρια πρέπει να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ. Οι προσωρινές λύσεις πρέπει να είναι παρελθόν. Είναι καιρός για μια πραγματική ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική, βασισμένη σε ισχυρότερη αλληλεγγύη» έγραψε στο twitter ο Νταβίντ Σασόλι.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης