Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.5.09

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 θα μεταβεί στον Δήμο Λαμίας, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις .

Αθήνα, 8 Μαΐου 2009 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 θα μεταβεί στον Δήμο Λαμίας, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις ‘ΔΙΑΚΕΙΑ 2009’ που πραγματοποιούνται στη Λαμία προς τιμήν του Αθανασίου Διάκου. ΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΪΟΥ 2009 09.05΄ Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την κατοικία του για το ελικοδρόμιο της ΑΣΔΕΝ. 09.30΄ Απογείωση ελικοπτέρου SUPER PUMA για το αεροδρόμιο Λαμίας (ΜΕΡΥΠ). 10.15΄ Προσγείωση ελικοπτέρου SUPER PUMA στο αεροδρόμιο Λαμίας (ΜΕΡΥΠ). 10.20΄ Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. 10.30΄ Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου • Τέλεση μνημοσύνου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου 11.00 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την πλατεία Αθανασίου Διάκου (Ολιγόλεπτη στάση στο μνημείο - κενοτάφιο του Αθανασίου Διάκου) 11.20΄ Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Πλατεία Αθανασίου Διάκου (έμπροσθεν του αγάλματος του Αθανασίου Διάκου) • Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 11.30΄ Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Νομαρχιακό Μέγαρο 11.50΄ Άφιξη στο Νομαρχιακό Μέγαρο • Προσφώνηση από το Νομάρχη Φθιώτιδος κ. Α. Χειμάρα • Χαιρετισμός του Δημάρχου Λαμιέων κ. Γ. Κοτρωνιά • Χαιρετισμός του Δημάρχου Υπάτης κ. Δ. Καραβάνα • Χαιρετισμός του Δημάρχου Γοργοποτάμου κ. Π. Σπαθούλα • Παρουσίαση του λευκώματος με τίτλο «Θανάσης Διάκος, Ωδή σε ένα παντοτινό Έλληνα» 12.30΄ Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το χώρο του γεύματος 13.00 Άφιξη στο χώρο του γεύματος (εστιατόριο LOOK UP) • Γεύμα παρατιθέμενο προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας από το Νομάρχη Φθιώτιδος και τους Δημάρχους Λαμιέων, Υπάτης και Γοργοποτάμου 14.15΄ Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το αεροδρόμιο Λαμίας (ΜΕΡΥΠ). 14.20΄ Άφιξη στο αεροδρόμιο Λαμίας. Επιβίβαση σε ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α. 14.30΄ Απογείωση ελικοπτέρου για το ελικοδρόμιο της ΑΣΔΕΝ. 15.15΄ Προσγείωση ελικοπτέρου στο ελικοδρόμιο της ΑΣΔΕΝ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης