Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.6.09

Όπως ήδη ακούσατε, την ερχόμενη άνοιξη οι Δήμοι της Ηλιούπολης, του Αλίμου, της Αργυρούπολης και του Ελληνικού θααποκτήσουν σύγχρονους σταθμούς Μετρο

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά, επισκέφθηκε σήμερα τον υπό κατασκευή σταθμό του ΜΕΤΡΟ στον Άλιμο. Ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όπως ήδη ακούσατε, την ερχόμενη άνοιξη οι Δήμοι της Ηλιούπολης, του Αλίμου, της Αργυρούπολης και του Ελληνικού θα αποκτήσουν σύγχρονους σταθμούς Μετρό. Η απόσταση από τον Άλιμο μέχρι το κέντρο της Αθήνας – από το σημείο που βρισκόμαστε δηλαδή, μέχρι το κέντρο - θα διανύεται με το Μετρό σε μόλις 12 λεπτά, ενώ σήμερα με ΙΧ αυτοκίνητο απαιτείται, σε ώρα αιχμής, ίσως και πάνω από μισή ώρα. Από την πρώτη στιγμή, η Κυβέρνηση έδωσε προτεραιότητα στο μεγαλύτερο συγκοινωνιακό και περιβαλλοντικό έργο της χώρας. Επεκτείνουμε το Μετρό στα νότια προάστια, στις δυτικές συνοικίες, στο Περιστέρι, στην Ανθούπολη και στο Χαϊδάρι. Συνεχίζουμε προς τον Πειραιά και λησμονημένες περιοχές της πρωτεύουσας: στην Αγία Βαρβάρα, στο Κορυδαλλό, στη Νίκαια. Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με έργα, με σημαντικά έργα, αλλάζουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Αναβαθμίζουμε συνολικότερα την ποιότητα ζωής στο Λεκανοπέδιο. Κάποιοι μπορεί να επενδύουν συστηματικά στην άρνηση, στην ισοπέδωση και στο ψέμα. Δεν μπορούν να αλλάξουν. Έχουν μείνει πίσω, στο χθες. Όμως η Ελλάδα αλλάζει, η Ελλάδα προοδεύει, η Ελλάδα πάει μπροστά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια του έργου μας».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης