Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.6.09

Στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός.

Στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ ο πρωθυπουργός Στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός. Ο κ.Κ.Καραμανλής θα λάβει μέρος στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι. Στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει η πρώτη Σύνοδος εργασιών του Συμβουλίου. Στις 8 το βράδυ θα παρακαθίσει στο δείπνο εργασίας των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ. Την Παρασκευή το πρωί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Σύνοδος εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μετά την ολοκλήρωση της οποίας (στη 1 μ.μ.), ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης