Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.4.09

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 10 Απριλίου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο (11/4) επίσκεψη στην Πέλλα. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: 11:00 Επίσκεψη στο νέο μουσείο Πέλλας. 12:00 Επίσκεψη στα έργα παράκαμψης της Έδεσσας. 12:30 Ομιλία του Πρωθυπουργού σε εκπροσώπους Φορέων και Παραγωγικών Τάξεων, στο Ξενιτείδιο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας την Κυριακή 12 Απριλίου 2009 θα μεταβεί στο Μεσολόγγι

Αθήνα 10 Απριλίου 2009 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας την Κυριακή 12 Απριλίου 2009 θα μεταβεί στο Μεσολόγγι για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 183η επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς του Μεσολογγίου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 10.30 Άφιξη Προέδρου της Δημοκρατίας στο Μεσολόγγι Μετάβαση στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος 10.40 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Mητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Απόδοση τιμών. Υποδοχή από το Δήμαρχο Μεσολογγίου και Τοπικές Αρχές • Δοξολογία 11.00 Μετάβαση στο χώρο της παρελάσεως. 11.00 - 12.00 • Παρέλαση 12.05 Εκκίνηση πομπής από το Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Μετάβαση στον Κήπο των Ηρώων. Κίνηση πεζή. 12.30 Άφιξη στον Κήπο των Ηρώων. • Τρισάγιο στους Αθάνατους Νεκρούς • Κατάθεση στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Τύμβο των Ηρώων • Εκφώνηση πανηγυρικού από τον εκπρόσωπο της Κυβερνήσεως • Μοιρολόϊ « Να ζει το Μεσολόγγι », από τη σοπράνο κα Ιωάννα Εμμανουήλ-Αποστολάκου • Βράβευση νικητών 63ου ΔΡΟΜΟΥ ΘΥΣΙΑΣ• 13.30 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ». 14.00 Επίσημο γεύμα προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας παρατιθέμενο από το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλο. 15.30 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης