Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.11.17

Δ. Τζανακόπουλος για πλημμύρες: Άμεση η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού

Δ. Τζανακόπουλος για πλημμύρες: Άμεση η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού


Το πρώτιστο μέλημα για την ελληνική κυβέρνηση και πρώτιστη προτεραιότητα είναι να βρεθούν οι αγνοούμενοι, να μην υπάρξουν νέα θύματα, να μην έχουμε νέες καταστροφές τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ 1, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Αττική.
Ανέφερε ότι έως τώρα έχουν γίνει 90 διασώσεις στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, ο στρατός έχει ανοίξει τα θέρετρά του, ώστε να μη μείνει κανείς χωρίς στέγη και φαγητό και η περιφέρεια Αττικής έχει μεριμνήσει ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Είπε, ακόμα, ότι έχει συγκροτηθεί συντονιστικό κέντρο στην Ελευσίνα, υπό τον γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ επιχειρούν εκατοντάδες οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας της Πυροσβεστικής και του στρατού.
Αναφορικά με ενδεχόμενες ευθύνες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι δεν είναι τώρα η στιγμή για την απόδοση ευθυνών και πρόσθεσε ότι ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε άμεσα από το πρώτο δευτερόλεπτο και «αυτός ήταν ο λόγος που έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης