Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.5.09

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε σήμερα το νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα επίσημα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ενημερώθηκα από τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Σαμαρά, και τον επικεφαλής του Μουσείου καθηγητή κ. Παντερμαλή για τις εργασίες που γίνονται ώστε το Μουσείο να είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του. Στους Έλληνες φορολογούμενους που χρηματοδότησαν αυτό το πολύ μεγάλο έργο, παραδίδουμε ένα μουσείο–κόσμημα, ένα πραγματικά υπερσύγχρονο κέντρο παιδείας και πολιτισμού. Στα εκατομμύρια των ανθρώπων από όλο τον κόσμο που θα επισκεφθούν την Ακρόπολη και το νέο της Μουσείο, στέλνουμε το μήνυμα ότι οι σύγχρονοι Έλληνες, έμπρακτα, με έργα, τιμούμε την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Την ελληνική ιστορία, τον ελληνικό πολιτισμό, που είναι από τους βασικότερους, τους πιο σημαντικούς πυλώνες του παγκόσμιου πολιτισμού». vouli net/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί την Κυριακή (17/5) την Πρέβεζα και την Άρτα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 16 Μαΐου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί την Κυριακή (17/5) την Πρέβεζα και την Άρτα. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής: 18:00 Άφιξη στο Άκτιο 18:10 Επίσκεψη στα έργα ανάπλασης της περιοχής Νεάπολης Πρέβεζας 18:30 Επίσκεψη στην Αρχαία Νικόπολη 19:00 Επίσκεψη στο εργοτάξιο της παράκαμψης της Άρτας 20:00 Ομιλία στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Αρταίων (Κλειστό Γυμναστήριο)

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης