Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.11.09

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου παρέστη σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης του Πολιούχου της πόλεως των Πατρών, Αγίου Ανδρέα.

Αμέσως μετά τη δοξολογία, ο Πρωθυπουργός, μετέβη στο Δημαρχείο όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι φορέων της Πάτρας και απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, αγαπητέ φίλε Ανδρέα, Δήμαρχε των Πατρών, με συγκίνηση βρίσκομαι εδώ μαζί σας, με τόσους παλιούς αλλά και καινούργιους φίλους. Έχουμε μεγάλη διαδρομή μαζί, όταν ξεκινήσαμε, όπως θύμισε ο Ανδρέας, πριν από πολλά χρόνια, το '81, από αυτόν εδώ τον τόπο.

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ WWF Ηellas κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ GREENPEACE κ.ΝΙΚΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 30.11.2009

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλή σας μέρα. Αν και βλέπω πάνω από την Κοπεγχάγη ‘χαμηλή νέφωση’.

Δ.ΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ (Γεν.Διευθυντής WWF Hellas) : Βρισκόμαστε, κύριε Πρόεδρε, σε δύσκολη φάση, σε κρίσιμη φάση. Η Διάσκεψη στην Κοπεγχάγη ξεκινάει σε μια βδομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει, συνολικά θα έλεγα, την αναγκαία πολιτική βούληση. Κάποιες χώρες βέβαια δείχνουν ότι είναι διατεθειμένες να κάνουν σημαντικά πράγματα…


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης