Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.12.09

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας.
Ο Πρόεδρος της Βουλής καλωσορίζοντας τον Μακαριώτατο υπογράμμισε ιδιαίτερα το πλούσιο ανθρωπιστικό, εκπαιδευτικό, αναπτυξιακό και πολιτιστικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τονίζοντας ότι το ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Πατριαρχείου.
 

Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη δύσκολη στενωπό από την οποία περνάει η Ελλάδα, καθώς επίσης και για να τον ενημερώσω για τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρω.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- FW: 10-11-2009, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-12-2009

Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 14.00, θα δεχθεί τον Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα δικαιώματα του παιδιού κ. Γιώργο Μόσχο και την 9μελή Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για την Παρακολούθηση της Εφαρμογής της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην Ελλάδα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης