Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.7.10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2010



Χαιρετίζουμε τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των κοινωνικών εταίρων. Είναι ένα γεγονός σημαντικό, ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο που η χώρα, οι Έλληνες, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια χωρίς προηγούμενο κρίση.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, στόχος όλων πρέπει να είναι η έξοδος από την κρίση με σιγουριά για όλους τους Έλληνες πολίτες και ιδιαιτέρως, για όλους εκείνους που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Αλλά και η διαμόρφωση των αναγκαίων όρων και προϋποθέσεων για να οδηγηθούμε σε μια βιώσιμη ανάπτυξη που θα μας δώσει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε μια Πολιτεία, μια κοινωνία, με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.

Κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει σε αυτήν την κατεύθυνση και διαμορφώνει συνθήκες κοινωνικής συνεννόησης, δεν μπορεί παρά να μας δίνει ικανοποίηση.

Ελπίδα μας είναι να πετύχουμε και την οικοδόμηση μιας ευρύτερης κοινωνικής συμφωνίας, που θα σηματοδοτήσει την αποφασιστικότητα όλων να υπερασπιστούμε την κοινωνική συνοχή και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Εμείς γι’ αυτό εργαζόμαστε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης