Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.7.10

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σχετικά με την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων Ανδρών, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





Η σημερινή διάκριση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επιβεβαιώνει μια επιτυχημένη πορεία που κατακτήθηκε μέσα από επίμονη και σκληρή δουλειά και μας κάνει για μια ακόμα φορά υπερήφανους.

Παράλληλα, μας δίνει την ελπίδα για ακόμα περισσότερες επιτυχίες σε ένα άθλημα, που παρά τις αντιξοότητες, παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό στους Έλληνες φιλάθλους.

Διεθνείς διακρίσεις, όπως αυτή, δείχνουν σε όλο τον κόσμο την Ελλάδα που αγωνίζεται συλλογικά και κατακτά υψηλούς στόχους. Και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, που ο Ελληνικός λαός δίνει και αυτός τη δική του μάχη για να ορθοποδήσει η χώρα, αποτελούν πηγή αισιοδοξίας, πολύ περισσότερο δε όταν προέρχονται από νέους ανθρώπους.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και σε όσους εργάστηκαν για τη σημερινή επιτυχία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης