Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.3.10

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ NATIONAL PUBLIC RADIO, «All Things Considered» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ROBERT SIEGEL (8 Μαρτίου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α.HILLARY CLINTON

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α.
HILLARY CLINTON
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Ομιλία Γ. Παπανδρέου στο "Ιδρυμα Μπρούκινγκς"

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία χώρα που δοκιμάζεται οικονομικά, τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Ίδρυμα Μπρούκινγκς, όπου σημείωσε ότι η σημερινή κρίση δεν περιορίζεται στην Ευρώπη, αλλά αφορά ολόκληρο τον κόσμο και γι΄ αυτό θα πρέπει οι δύο πλευρές του Ατλαντικού να συνεργαστούν για την από κοινού αντιμετώπισή της.

Συνάντηση με Χίλαρι Κλίντον

Χθες πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι έχει συνεργαστεί επανειλημμένα στο παρελθόν με την Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας ότι προσβλέπει σε συνεργασία και στο μέλλον.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης