Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.3.10

Προς Αυτού Εξοχότητα Jose Manuel Barroso Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βρυξέλλες Αυτού Εξοχότητα Jose Luis Rodriguez Zapatero Πρωθυπουργό του Βασιλείου της Ισπανίας Μαδρίτη

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας
 Πρωθυπουργού του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου
Ομοσπονδιακής Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
  Πρωθυπουργού της Ελλάδος

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κάρολος Παπούλιας καταλαμβάνει την ένατη προεδρική θητεία από τη μεταπολίτευση, είναι ο τρίτος πρόεδρος που επανεξελέγη σε δεύτερη θητεία, ενώ η επανεκλογή του επετεύχθη με 266 ψήφους σε σύνολο 298 ψηφισάντων με ψήφους υποστήριξης από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, ενώ κατέχει ο ίδιος το ρεκόρ κοινοβουλευτικής συναίνεσης από την 1η εκλογή του τον Μάρτιο του 2005 με 279 ψήφους.

Ορκίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Κατά τη διάρκεια λαμπρής τελετής έγινε στις 12 το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής η ορκωμοσία του κ. Κάρολου Παπούλια, ο οποίος επανεξελέγη στο ύπατο αξίωμα της χώρας στις 3 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης