Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.3.10

Δεν θέλουμε να μάθουμε τουρκικά κύριε πρωθυπουργέ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Δεν θέλουμε να μάθουμε τουρκικά κύριε πρωθυπουργέ.
Την επιστολή έστειλαν στον πρωθυπουργό και την Άννα Διαμαντοπούλου
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου απέστειλαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Πομάκων νομού Ξάνθης, τονίζοντας πως το επίσημο ελληνικό κράτος τους υποχρεώνει να μάθουν τουρκικά, μία γλώσσα που όπως τονίζουν «δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ».

Αναθεώρηση του Κανονισμού της Βουλής Πρόεδρος Βουλής: «Να ανακτήσει ο βουλευτής το κύρος του».

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2010
Την αναθεώρηση του Κανονισμού της Βουλής με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της νομοθετικής παραγωγής, τη διαφύλαξη του ουσιαστικού κοινοβουλευτικού ελέγχου και την άρση των τυχόν αντινομιών στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στις εργασίες του Συνεδρίου με θέμα «Παρόν και Μέλλον του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Συνταγματικές και πολιτικές διαστάσεις».

Πρόσκληση Προέδρου Βουλής στον Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για επίσκεψη στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Jerzy Buzek, με την οποία τον προσκαλεί να επισκεφθεί επισήμως την Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου 2010.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης