Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.4.10

«Βαθύτατα συγκλονισμένος από την είδηση του τρομερού αεροπορικού δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα την τραγική απώλεια του Προέδρου της Πολωνίας, της συζύγου του και άλλων διακεκριμένων Πολωνών αξιωματούχων, θα ήθελα να εκφράσω στην Εξοχότητά Σας εκ μέρους του ελληνικού λαού και εμού του ιδίου τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια και αισθήματα συμπάθειας προς τις οικογένειες των θυμάτων. Κάρολος Παπούλιας»

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
κ. BRONISLAV KOMOROWSKI
10 Απριλίου 2010

*Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε στον Πρωθυπουργό της Πολωνίας, Donald Tusk, συλλυπητήριο τηλεγράφημα* Συνέντευξη ΥΦΥΠΕΞ κ. Σ. Κουβέλη στην εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ* Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή και ο Υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψαν Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) ρύθμισης για την ένταξη στο πρόγραμμα της «Εγκατάστασης Νέων Αγροτών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» 2007-2013 (ΠΑΑ) του συνόλου των 8.500 υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο Μέτρο, με την διάθεση πρόσθετων πιστώσεων ύψους 55 εκατ. ευρώ πέραν των αρχικά εγκεκριμένων 100 εκατ. ευρώ. * ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΙΝ* Εκδήλωση τιμής στον Χρήστο Παλαιολόγο *ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ*Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης του κόμματός του στην Κοζάνη.* Στο πλευρό του Οικουμενικού Πατριαρχείου η Ελλάδα * Εκτακτη τηλεδιάσκεψη αύριο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για την ελληνική οικονομία * Στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 14 Απριλίου * Υποχώρηση κατά 40% εμφανίζει το έλλειμμα στο πρώτο τρίμηνο * Την Κύπρο επισκέπτεται τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, DONALD TUSK, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Αθήνα, 10 Απριλίου 2010

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε στον Πρωθυπουργό της Πολωνίας, Donald Tusk, το ακόλουθο συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την αεροπορική τραγωδία που έπληξε τη χώρα του και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Προέδρου της Πολωνίας, Leh Katsinski, και δεκάδων συνανθρώπων μας:

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης