Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.4.10

Κυρίες και κύριοι, συνεχίζουμε αδιάλειπτα τον αγώνα για αλλαγές, ώστε η χώρα μας στο εγγύς μέλλον να είναι μια διαφορετική χώρα, με βιώσιμη οικονομία, με ανάπτυξη, με σταθερές θέσεις εργασίας για όλους. Στην Κυβέρνηση, είμαστε αποφασισμένοι. Η χώρα μας, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, πρέπει να διορθώσει μια πορεία πολλών δεκαετιών. Καλώ όλους σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή την πανστρατιά.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αθήνα, 28 Απριλίου 2010

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την πανηγυρική επανεκλογή σας στο ύπατο αξίωμα του Ομοσπονδιακού Προέδρου της Δημοκρατίας της Αυστρίας. Επιθυμώ να σας εκφράσω τα πλέον ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκ νέου ανάδειξή σας στο αξίωμα αυτό, γεγονός που επιβεβαιώνει τον υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης που τρέφει ο αυστριακός λαός προς το πρόσωπό σας. Με μεγάλη επίσης ικανοποίηση βλέπω τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τις δύο χώρες μας να αναπτύσσονται και να εμβαθύνονται, χάρη και στη δική σας προσωπική συμβολή, ενισχύοντας έτι περαιτέρω και την εποικοδομητική διμερή μας συνεργασία σε σημαντικά ζητήματα ευρωπαϊκού και διεθνούς ενδιαφέροντος. Προσβλέποντας με εμπιστοσύνη στη συνέχιση της πολύτιμης συνεργασίας μας, εύχομαι κάθε επιτυχία στο υψηλό σας έργο καθώς και πρόοδο και ευημερία στο φίλο αυστριακό λαό. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ Δρα HEINZ FISCHER
28.4.2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι, 28.4.2010, το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, αποτελούμενο από τον κ.Γιάννη Πανταζόπουλο, Πρόεδρο της Ένωσης - Βουλευτή Βικτώριας Αυστραλίας, τον κ.Γιώργο Χατζημαρκάκη, Αντιπρόεδρο - Ευρωβουλευτή Γερμανίας και τον κ.Γιώργο Σουρή, Ταμία - Βουλευτή Νέας Νότιας Ουαλίας.

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
28.4.2010

Οι πληροφορίες ή/και τυχόν αρχεία που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι προσωπικές, εμπιστευτικές και απόρρητες. Ο αποστολέας αυτού του ηλεκτρονικού μηνύματος αποσκοπεί στην παραλαβή του μόνο από τον ονομαζόμενο παραλήπτη, στον οποίο και μόνο επιτρέπεται η χρήση του. Εάν δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε χρήση των περιεχομένων του παρόντος μηνύματος απαγορεύεται. Παρακαλείσθε να αποστείλετε το αρχικό μήνυμα στη διεύθυνση αποστολής με σχετική αναφορά του λάθους καθώς και να διαγράψετε το μήνυμα από το σύστημά σας. Επί τη βάσει της επισφάλειας της επικοινωνίας μέσω του διαδικτύου το Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, ουδεμία νομική ευθύνη αποδέχεται για τα περιεχόμενα του παρόντος μηνύματος και για οποιαδήποτε ενδεχόμενη ζημία ήθελε προκληθεί. Περαιτέρω, οι απόψεις που διατυπώνονται ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα του μηνύματος και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τις απόψεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του Πολιτικού του Γραφείου, εκτός αν άλλως ρητώς ορίζεται. Σας ευχαριστούμε.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στα εγκαίνια της Παγκόσμιας Έκθεσης “World Expo 2010” στη Σαγκάη το Σάββατο 1 Μαΐου 2010.


Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ)

O Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε με το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ) με επικεφαλής τον Πρόεδρό της και μέλος του Κοινοβουλίου της πολιτείας Βικτόρια της Αυστραλίας, κ. Γιάννη Πανταζόπουλο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου -εκπροσωπώντας τη Γερμανία- κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη και τον Ταμία της Ένωσης και μέλος του Κοινοβουλίου της Νέας Νότιας Ουαλίας Αυστραλίας κ. Γιώργο Σουρή. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς κυρία Ελπίδα Τσουρή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης