Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.5.10

Ανακοίνωση των νέων μέτρων που θα ισχύσουν για τη Βουλή των Ελλήνων

Αθήνα, 2 Mαΐου 2010

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση-ανακοίνωση νέων μέτρων που θα ισχύσουν για τη Βουλή των Ελλήνων.


Κόκκινη γραμμή το συμφέρον της πατρίδας

Κόκκινη γραμμή το συμφέρον της πατρίδας

Αίθουσα Υπουργικού Συμβουλίου, Βουλή, 2 Μαΐου 2010

Ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

"Δεν θα χρεοκοπήσουμε, θα αναγεννηθούμε"

"Δεν θα χρεοκοπήσουμε, θα αναγεννηθούμε"

Έχουμε να φέρουμε σε πέρας έναν μεγάλο άθλο,τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες θα τα καταφέρουμε.

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής μετά τα επεισόδια σε βάρος του Απόστολου Κακλαμάνη

Αθήνα, 1 Μαΐου 2010
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, αμέσως μετά τα επεισόδια σε βάρος του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή επίθεση σε βάρος του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος υπηρετεί επί δεκαετίες με ήθος, συνέπεια και πάθος τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης