Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.6.10

Σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου 2010, και ώρα 11:15 π.μ., έλαβε χώρα στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών η τελετή υπογραφής δεκατεσσάρων (14) συμφωνιών μεταξύ των εκπροσώπων των αντιπροσωπειών της Ελλάδας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Zhang Dejiang. Οι συμφωνίες αφορούν, κυρίως, τους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, της ναυπήγησης νέων πλοίων, των μεταφορών, του εμπορίου και των τροφίμων.

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Zhang Dejiang, στην Ελλάδα. Υπογραφή 14 Συμφωνιών από τους εκπροσώπους των αντιπροσωπειών των δύο κρατών

Σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου 2010, και ώρα 20:00, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, θα παραθέσει στο Υπουργείο Εξωτερικών επίσημο δείπνο προς την τιμήν της Α.Ε. του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Zhang Dejiang.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΙΝΑΣ κ.Z.DEJIANG ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΤΗΣ ΛΑ?ΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ κ.ZHANG DEJIANG
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

15.6.2010

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Zhang Dejiang.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ZHANG DEJIANG - ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης